Fundering

Slip for en fugtig kælder.

Skal du have ny kælder, eller vil du have foretaget en underfundering af den eksisterende kælder? Det kan vi hjælpe dig med ved kælderrenovering.dk.

Vores team har mange års erfaring med underfundering. Vi sørger altid for at udvælge de bedste materialer på markedet, og du kan være sikker på, at hvis vi står for underfunderingen af din kælder, så betyder det samtidig ja tak til god isolering og nej tak til fugt. Fugt i huse er ikke til at spøge med, og det kan skabe store skader, men i gamle kældre er det svært at undgå – derfor er underfundering ofte et tiltag, der kan betale sig.

Uanset om det er i forbindelse med en ny eller gammel kælder, du skal have lavet underfundering, så er det meget vigtigt, at der bliver lavet en gennemtænkt nedbrydnings- og støbeplan. Det sørger vi selvfølgelig altid for. Skaderne, der kan opstå, hvis der graves for dybt eller bredt er nemlig voldsomme og skal for alt i verden undgås. Med vores erfaring på området kan vi sørge for, at din underfundering foregår på en måde, så resultatet bliver ordentligt.

Kontakt os for mere information. Vi ser frem til at give dig et tilbud på en underfundering af din kælder. Vi sørger selvfølgelig for et resultat af høj kvalitet til en rimelig pris.

Ring

i dag !

2295 6664 - Der er ingen opgave der er for lille eller for stor.
 

logobg 21