Kælder renovering

Renovering af kælderen - uden overraskelser

Renovering af kælder -Det er meget vigtigt for os, at vores kunder oplever god service med klare aftaler. Hos Kælder-renovering.dk er vi altid med på noderne inden for den nyeste teknologi. Med moderne maskiner og det nyeste udstyr tilbyder vi løsninger, der sikrer dig problemfrie kælderforhold i mange år fremover. Mange gamle huse er ikke indrettet til de behov en moderne familie i dagens Danmark har.

En ombygning af kælderen er derfor en oplagt mulighed for at udnytte boligens kvadratmeter mere optimalt, så hverdagen i netop din familie gøres meget nemmere.

Udgravning af kælder

Trænger I til mere plads ? Vil I gerne udvide jeres leverum uden at tage ekstra kvadratmeter fra jeres have og grund?

Så kan en ny udgravning af kælder være den helt rette løsning for jer.

Professionel udgravning af kældre

Som din foretrukne entrepreneur kan vi foretage professional udgravning af kælder. Vi kan både hjælpe jer, hvis I vil udvide jeres nuværende kælder med ekstra plads eller hvis I vil foretage en udgravning af en helt ny kælder.
Vores dygtige fagfolk har stor erfaring med udgravning af kælder og vi vil også hellere end gerne hjælpe jer med at udgrave til en kælder så I får massevis af nye muligheder.

Når vi foretager en udgravning af kælder, sørgelevere et yderst professionelt resultat. Dette er et større project og som erfarne fagfolk ved vi godt, at det kan være generende, at have håndværkere rendende frem og tilbage. Derfor sørger vi for altid at have den færdige kælder klar til den aftalte tid og vi udfører naturligvis vores kvalitetsbevidste arbejde til konkurrencedygtige priser.

  • Fordele ved at udgrave jeres kælder
  • En ny kælder er ensbetydende med en masse muligheder og fordele. Her er blot nogle af de mange fordele, som en udgravning af kælder kan give jer:
  • Mere plads og leverum. Uanset om I vil benytte den nye kælderplads til beboelse, opbevaring eller Andet, så giver en ny kælder masser af nye kvadratmeter og dermed masser af nye mulighederJeres bolig siger i værdi med de ekstra nye kvardratmeter
  • I får mere plads I boligen uden at gå på kompromis ved at stjæle plads fra jeres have og grundareal
  • I kan udvide jeres bolig at overstige eventuelle bebyggelsesprocenter og regler i henhold til lokalplanen
  • Udgravning af kælder er generelt bare en god investering. For pengene I investerer I en ny kælder, får I både en stor ekstra brugsværdi og masser af nye muligheder. I vil desuden kunne tillægge stor ekstra værdi til jeres bolig som helhed.

Vores erfarne og dygtige håndværkere star klar til at hjælpe jer med en udgravning af kælder. Kontakt os for at høre om mulighederne eller for at få et udforpligtende tilbud.

Bruger du din kælder meget? Undgå skadelig stråling fra radon.

Har du din bygning brug for et stærkere fundament?

Hvorfor er det en god ide at fugtisolere din kælder?

Vi klarer hele projektet fra start til slut.

En praktisk løsning.

Slip for en fugtig kælder.

Mangler du en kælder eller mere plads i den, du har?

Praktisk og flot trappe til dit hjem.

Vi skræddersyr en løsning, der passer til dig.

Få din drømmekælder.

Slut med fugt i kælderen.

Hold på varmen i dit hus.

Ring

i dag !

2295 6664 - Der er ingen opgave der er for lille eller for stor.
 

logobg 21