Kælder renovering

Hold på varmen i dit hus.

Efterisolering – En stor del af varmen fra dit hus kan forsvinde ud igennem din kælders vægge og gulv, hvis den ikke er ordentligt isoleret. Hvis du døjer med irriterende problematikker som træk og kolde gulve, bør du måske overveje at få efterisoleret din kælder. Man kan spare meget på varmeregningen ved at efterisolere kældre, det hjælper kælderrenovering.dk jer gerne med.

Det er især en god ide at få set på, om din kælder trænger til efterisolering, hvis huset er bygget før 1999, hvis gulv og vægge har mindre en 100 mm isolering, og/eller hvis ydervæggene er i dårlig stand.

Bygningsreglementets krav til kælderydervæggen i nye bygninger er 200 mm i en opvarmet kælder og 125 mm i en uopvarmet kælder. Det er en god ide, at gå efter de retningslinjer, hvis din kælder skal efterisoleres.

Efterisolering af din kælder kan både ske inde- eller udefra. Det er billigst at isolere indefra, men det kan være problematisk, da du med den løsning risikerer fugtproblemer og svamp. Med efterisolering ude fra er du langt mere sikker på at få en tør og behagelig kælder i mange år fremover.

Kontakt os, så hjælper vi jer gerne med efterisoleringen af din kælder.

Ring

i dag !

2295 6664 - Der er ingen opgave der er for lille eller for stor.
 

logobg 21