Kælder renovering

Vi skræddersyr en løsning, der passer til dig.

Trænger din kældertrappe til en udskiftning? Mange kældertrapper er gamle, usikre, til tider skrøbelige, og de gamle løsninger passer ofte ikke godt til et moderne hjem. Vi hjælper dig med at finde frem til lige præcis den kældertrappe, der passer til dit hjem. Vi sørger for en gennemtænkt løsning, der kan binde din kælder og stueetage sammen på en flot og praktisk facon.

Når man skal skifte sin kældertrappe, er der flere ting, man skal tænke over. Sikkerheden skal selvfølgelig være i top, derfor skal materialerne for eksempel være solide og robuste. Derudover er det vigtigt at kigge på, hvordan trappen skal spille sammen med resten af dit hjem. Her er valg af materialer igen vigtigt – og ikke mindst farverne på de materialer. Skal du have en lys egetrappe, der matcher dit gulv, eller en farve der står i kontrast og skaber opmærksomhed omkring trappen, eller måske skal du have en trappe i en pangfarve med masser af personlighed? Du skal også overveje de praktiske forhold, for eksempel om trappens placering kan eller skal ændres, om der skal være mulighed for opbevaring under trappen samt trappens generelle udformning.

Kom sikkert ned i din kælder via en af vores flotte trappeløsninger. Kontakt os her, så skræddersyr vi en gennemtænkt trappeløsning til dig og dit hjem.

Ring

i dag !

2295 6664 - Der er ingen opgave der er for lille eller for stor.
 

logobg 21