Fugtstop

Slut med fugt i kælderen.

En fugtig kælder er ikke kun ubehagelig at opholde sig i, fugten kan også skabe store skader i kælder og hus. Fugt er ofte et resultat af gammeldags eller billige løsninger med manglende fokus på mulige problematikker. Det kan ofte på sigt give problemer med fugt, der giver gode vækstbetingelser for eksempel skimmelsvamp. Det er ikke altid let at opdage skimmelsvamp, da det for eksempel kan gemme sig under et gulv, der ellers ser ganske pænt ud. Det er vigtigt at stoppe fugt i huset, så der skal gøres noget ved det, så snart det opdages. Fugt kan stoppes med flere tiltag for eksempel efterisolering og fugtisolering. Det vil vi ved kælderrenovering.dk rigtig gerne hjælpe dig med.

For at sætte en stopper for fugt skal du selvfølgelig først opdage, at det er et problem. Her kan du holde øje med puds, der smuldrer fra væggene, tapet der løsner sig, skjolder på væggene eller muggen lugt i din kælder.

Det er svært at undgå fugt i kældre – særligt dem af ældre dato. Heldigvis står vi klar til at hjælpe dig, hvis du opdager problemer med fugt. Kontakt os her.

Ring

i dag !

2295 6664 - Der er ingen opgave der er for lille eller for stor.
 

logobg 21