Fugtisolering

Hvorfor er det en god ide at fugtisolere din kælder?

Fugt i kælderen giver mange, ubehagelige problemer, for eksempel fremmer det væksten af skadelige former for svamp, der kan ødelægge både en bygning og dens indeklima. Fugt kan trænge ind i en kælder fra flere steder og viser sig ofte ved skjolder på vægge, skimmel, muggen lugt, afskalning af maling inden for og løst puds på ydermure. I mange henseender er en kælder en bonus til et hus, der skaber flere kvadratmeter, men når vi taler om fugt, er kælderen ofte en medvirkende faktor. Hvis din kælder giver dig fugtproblemer, kan vi hjælpe dig med en fugtisolering.

Hvad er fugtisolering? Fugtisolering er en isolering, der kan benyttes for at holde fugt fra blandt andet nedbør, indeklima og jord væk fra en bygning. Fugtisolering er vigtig, når du bygger nyt, men du kan også få fugtisoleret en eksisterende bygning. Faktisk kan en fugtisolering løse mange af de fugtproblemer, der ofte forbindes med gamle kældre. Fugtisolering kan med fordel udføres i forbindelse med efterisolering. På den måde sikre du, at din kælder får et tørt og behageligt indeklima fri for fugt, mens bygningens varmetab mindskes.

Kontakt os for et godt tilbud på fugtisolering og få en tør kælder.

Hvad mener vores kunder?​

Herunder kan du se et udpluk af udtalelser fra vores glade og tilfredse kunder.

Vi glæder os til også at kunne hjælpe dig!

"Godt håndværk"

Godt håndværk de laver 😃

Poul Erik Nielsen

"Varmeste anbefalinger"

Varmeste anbefalinger til Bjørn og hans team, der har hjulpet os med at renovere kælder. Bjørn kommer med gode forslag, holder aftaler og har leveret et resultat, som vi er super glade for.

Michelle Taarnberg

"Total tilfreds"

Total tilfreds med deres service.

Mie Wiberg

Se flere anmeldelser på Facebook​

Få et tilbud på dit projekt

Få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bygge-gruppen

Professionel totalentreprise og kælderrenovering siden 2004.

Kontaktoplysninger

Holbæk Murer&Entreprenørfirma A/S

Gl. Præstebrovej 24, 4532 Gislinge

Telefon: 22 95 66 64

E-mail: bn@bygge-gruppen.dk