Betontrapper

Praktisk og flot trappe til dit hjem

Mangler du en betontrappe til dit hus eller kælder? Hos kælderrenovering.dk. sætter vi en ære i at skabe en betontrappe, der passer til netop dit behov. Vi overvejer sammen med dig, hvilken beton, farve og udformning der passer til din bolig.

Betontrapper er gode, solide løsninger, der holder i rigtig mange år. Derfor er en betontrappe en fantastisk god løsning til steder, der udsættes for vind og vejr, da de er meget slidstærke. Men når en betontrappe holder så længe, er det også vigtigt, at den er flot og passer til den enkelte bygning. Mange forbinder måske ikke ligefrem beton med æstetik, men betontrapper kan være meget smukke og deres udseende kan tilpasses, så det matcher husets udtryk.

Betontrapper

Vi har hos kælderrenovering.dk opført mange betontrapper til flere forskellige formål. Så hvis du mangler en trappe, så tag en snak med os.

Vi vil bruge vores erfaring til at hjælpe dig med få overblik over mulighederne ved en betontrappe, og hvis I beslutter jer for løsningen, vil vi skabe en betontrappe, der passer til netop jeres hus og ønsker. Kontakt os her.

Hvad mener vores kunder?​

Herunder kan du se et udpluk af udtalelser fra vores glade og tilfredse kunder.

Vi glæder os til også at kunne hjælpe dig!

"Godt håndværk"

Godt håndværk de laver 😃

Poul Erik Nielsen

"Varmeste anbefalinger"

Varmeste anbefalinger til Bjørn og hans team, der har hjulpet os med at renovere kælder. Bjørn kommer med gode forslag, holder aftaler og har leveret et resultat, som vi er super glade for.

Michelle Taarnberg

"Total tilfreds"

Total tilfreds med deres service.

Mie Wiberg

Se flere anmeldelser på Facebook​

Få et tilbud på dit projekt

Få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bygge-gruppen

Professionel totalentreprise og kælderrenovering siden 2004.

Kontaktoplysninger

Holbæk Murer&Entreprenørfirma A/S

Gl. Præstebrovej 24, 4532 Gislinge

Telefon: 22 95 66 64

E-mail: bn@bygge-gruppen.dk