Stop fugt

Slut med fugt i kælderen

En fugtig kælder er ikke kun ubehagelig at opholde sig i, fugten kan også skabe store skader i kælder og hus. Fugt er ofte et resultat af gammeldags eller billige løsninger med manglende fokus på mulige problematikker. Det kan ofte på sigt give problemer med fugt, der giver gode vækstbetingelser for eksempel skimmelsvamp. Det er ikke altid let at opdage skimmelsvamp, da det for eksempel kan gemme sig under et gulv, der ellers ser ganske pænt ud. Det er vigtigt at stoppe fugt i huset, så der skal gøres noget ved det, så snart det opdages. Fugt kan stoppes med flere tiltag for eksempel efterisolering og fugtisolering. Det vil vi ved kælderrenovering.dk rigtig gerne hjælpe dig med.

For at sætte en stopper for fugt skal du selvfølgelig først opdage, at det er et problem. Her kan du holde øje med puds, der smuldrer fra væggene, tapet der løsner sig, skjolder på væggene eller muggen lugt i din kælder.

Det er svært at undgå fugt i kældre – særligt dem af ældre dato. Heldigvis står vi klar til at hjælpe dig, hvis du opdager problemer med fugt. Kontakt os her.

Hvad mener vores kunder?​

Herunder kan du se et udpluk af udtalelser fra vores glade og tilfredse kunder.

Vi glæder os til også at kunne hjælpe dig!

"Godt håndværk"

Godt håndværk de laver 😃

Poul Erik Nielsen

"Varmeste anbefalinger"

Varmeste anbefalinger til Bjørn og hans team, der har hjulpet os med at renovere kælder. Bjørn kommer med gode forslag, holder aftaler og har leveret et resultat, som vi er super glade for.

Michelle Taarnberg

"Total tilfreds"

Total tilfreds med deres service.

Mie Wiberg

Se flere anmeldelser på Facebook​

Få et tilbud på dit projekt

Få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bygge-gruppen

Professionel totalentreprise og kælderrenovering siden 2004.

Kontaktoplysninger

Holbæk Murer&Entreprenørfirma A/S

Gl. Præstebrovej 24, 4532 Gislinge

Telefon: 22 95 66 64

E-mail: bn@bygge-gruppen.dk