Totalentreprise

Vi klarer hele projektet fra start til slut

Hos kælderrenovering.dk arbejder vi med totalentrepriser. Det betyder, at vi står for alle ydelserne i forbindelse med dit kælderprojekt. Vi administrerer og udfører derfor også al planlægning og alle styringsopgaver i de forskellige faser af projektet, uanset om det handler om kontakt til diverse myndigheder eller projekt- og byggeledelse. Vi tager os af det, så du ikke behøver bekymre dig om noget.

På baggrund af vores dialog med jer står vi også for tilknytning af relevante rådgivere og entreprenører til projektet. Hvis der for eksempel skal bruges en arkitekt eller ingeniør, så sørger vi for det. Vi indgår forhåndsaftaler med de forskellige leverandører og håndværkere, der er nødvendige, for at din kælder bliver præcis, som du vil have den. Ansvaret for det færdige projekt og tidsfrister ligger ved os, og du har derfor kun én kontakt, du skal forholde dig til.

Hvis du er interesseret i en samlet løsning til dit kælderprojekt, så kontakt os. Vi kommer gerne ud og ser på din kælder, hører om dine ønsker og kommer med et tilbud fra dag til dag.

Hvad mener vores kunder?​

Herunder kan du se et udpluk af udtalelser fra vores glade og tilfredse kunder.

Vi glæder os til også at kunne hjælpe dig!

"Godt håndværk"

Godt håndværk de laver 😃

Poul Erik Nielsen

"Varmeste anbefalinger"

Varmeste anbefalinger til Bjørn og hans team, der har hjulpet os med at renovere kælder. Bjørn kommer med gode forslag, holder aftaler og har leveret et resultat, som vi er super glade for.

Michelle Taarnberg

"Total tilfreds"

Total tilfreds med deres service.

Mie Wiberg

Se flere anmeldelser på Facebook​

Få et tilbud på dit projekt

Få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bygge-gruppen

Professionel totalentreprise og kælderrenovering siden 2004.

Kontaktoplysninger

Holbæk Murer&Entreprenørfirma A/S

Gl. Præstebrovej 24, 4532 Gislinge

Telefon: 22 95 66 64

E-mail: bn@bygge-gruppen.dk