Styrk fundamentet

Har du din bygning brug for et stærkere fundament?

Hos kælderrenovering.dk bruger vi pressede pæle til at styrke dit fundament. Pressede pæle bruges for at øge et eksisterende fundaments bæreevne. Der kan være mange årsager til, at en bygnings fundament har brug for en sådan efterfundering. Fundamentet kan for eksempel have været svagt fra start, der kan måske være fejlberegnet til det oprindelige fundament i forbindelse med eftergivende jordbund eller bløde sætningsgivende lag. Ændringer i jordbunden eller den eksisterende belastning på fundamentet kan også gøre, at fundamentet ikke længere er stærkt nok.

Ofte udfører man en geoteknisk undersøgelse, før man benytter pressede pæle. En sådan rapport vil vise jordegenskaberne ved din bygnings placering. Det hjælper med at afgøre, hvilken længde pælene bør være i forhold til at overføre belastningen. Når man benytter pressede pæle, presses pælene på plads under et fundament via hydraulisk donkraft. Bygningens belastning og generelle tilstand afgør, hvor mange pæle der bruges. Vi hjælper dig med at få et stærkere fundament, så din bygning kan stå stærkt mange år endnu.

Kontakt os her, så kommer vi gerne ud til dig.

Hvad mener vores kunder?​

Herunder kan du se et udpluk af udtalelser fra vores glade og tilfredse kunder.

Vi glæder os til også at kunne hjælpe dig!

"Godt håndværk"

Godt håndværk de laver 😃

Poul Erik Nielsen

"Varmeste anbefalinger"

Varmeste anbefalinger til Bjørn og hans team, der har hjulpet os med at renovere kælder. Bjørn kommer med gode forslag, holder aftaler og har leveret et resultat, som vi er super glade for.

Michelle Taarnberg

"Total tilfreds"

Total tilfreds med deres service.

Mie Wiberg

Se flere anmeldelser på Facebook​

Få et tilbud på dit projekt

Få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bygge-gruppen

Professionel totalentreprise og kælderrenovering siden 2004.

Kontaktoplysninger

Holbæk Murer&Entreprenørfirma A/S

Gl. Præstebrovej 24, 4532 Gislinge

Telefon: 22 95 66 64

E-mail: bn@bygge-gruppen.dk